Menu

Advocaten

Luk Obbels

Luk Obbels studeerde in 1975 als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven.
Hij is advocaat aan de balie van Mechelen sedert 1975. Plaatsvervangend rechter bij de Rechtbank van Koophandel te Mechelen sedert '90. Curator bij de Rechtbank van Koophandel te Mechelen sedert '91.

Gary Garner

Gary Garner studeerde in 1990 als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven. Na een carrière gestart aan de balie van Turnhout is hij sedert '98 advocaat aan de balie van Mechelen. Mr. Garner is ervaren in het het burgerlijk recht in het algemeen, en het familierecht en aannemingsrecht in het bijzonder.

Caroline Obbels

Caroline Obbels studeerde in 2004 af als licnetiaat in de rechten aan de UGent. Zij is advocaat aan de Balie van Mechelen sedert 2005. In 2011 behaalde zij een bijkomende Master in het Ondernemingsrecht aan de UAntwerpen.

Kaylie Van den Bergh

Kaylie Van den Bergh studeerde in 2015 als Master in de Rechten aan de KU Leuven. Na haar stage te hebben aangevat in 2015 aan de balie van Antwerpen, is zij sedert oktober 2016 een meerwaarde in ons team als medewerkster en sedert december 2016 verbonden aan de balie van Mechelen.